Eigenaar Marco Goedhart vond dat het na jaren bij een aannemer te hebben gewerkt in de wegenbouw het in 2014 tijd voor een nieuwe uitdaging. Met zo’n 30 jaar ervaring in zowel de wegenbouw als in de sierbestrating vond ik het tijd worden om op mijn eigen benen te staan.

Dit resulteerde in 2014 in een zelfstandig ondernemerschap in de aanleg van sierbestrating en aanleg van sier en showtuinen. Door continu te inversteren in je zelf en materiaal zijn we groot geworden door klein te blijven.

Ook Sierbestrating Breda kan nu grotere zwaardere en langere projecten aannemen doordat de juiste machine op de juiste plaats kan plaatsen door graafshop.nl. Die heeft alles te huur voor het juiste project. Van graafmachines in alle maten tot trilplaten in alle categorieën, alles wat een stratenmaker of hovenier maar kan bedenken.


Dit zeggen onze klanten

"Na lang overwegen om onze achtertuin opnieuw te laten bestraten, kregen we een tip om contact op te nemen met Sierbestrating Breda. Marco is bij ons langs geweest en n prijsopgave gemaakt. Wat deze gasten van n rommeltuin, naar n tuinparadijs maken is ongelofelijk. Qua prijs kon niemand mee, en onze tuin is voor een goed betaalbare prijs werkelijk waar omgetoverd naar iets geweldigs! De ideeën en het vakwerk is ECHT aan te raden. Bedankt Marco voor jouw vakwerk!!!"

William Van der Linden

"Sierbestrating Breda heeft afgelopen jaar onze tuin veranderd. Ze hebben van een niet onderhouden tuin een super tuin gemaakt die nu goed te onderhouden is. Elke keer dat we in de tuin zitten genieten we er nog van. Het zijn vakkundige mensen en ondanks dat we in Zuid-Oost Brabant wonen was dit voor hun geen moeite om hier te komen. Bedankt Sierbestrating Breda."

Johan Zwenger

"Vakwerk geleverd bij het gedeeltelijk bestraten van voor en achtertuin. Alles ligt er strak bij! We zijn er heel blij mee!"

Monique Smit