Ga naar de inhoud
suslight verlichting

Suslight Tuinverlichting

De ideale verlichting om het hele jaar door van de tuin te genieten

Suslight tuinverlichting is de ideale verlichting om het hele jaar door van de tuin te genieten. En dat is precies waar we tegenwoordig behoefte aan hebben. Steeds meer mensen zien de tuin of het terras als een verlengstuk van de woning. Een plek waar we ons prettig voelen en waar we kunnen genieten van het buiten zijn. Maar zelfs als we niet buiten zijn, is het fijn als we een tuin inkijken die sfeer uitstraalt.

Maak de buitenseizoenen langer

Omdat de tuin steeds meer gebruikt wordt ook buiten de zomerse dagen om, is verlichting erg belangrijk. In de zomer is het langer licht en kunnen we lang buiten zitten, zonder dat we de verlichting aan hoeven te steken. Voordat we het weten, worden de dagen weer korter. Ook al is de temperatuur nog aangenaam, het is prettig als we niet in het donker hoeven te zitten. Daarbij geeft het juiste licht ook een gezellige en warme sfeer.

Lang nagenieten

Suslight heeft precies wat je nodig hebt om van jouw tuin, balkon of terras een sfeervol geheel te maken. Met deze verlichting hoef je niet naar binnen en wil je misschien ook helemaal nog niet naar binnen. Met de juiste verlichting kun je namelijk hele gezellige plekjes creëren, waar je nog lang van de heerlijke avonden buiten kunt genieten.

Een toevoeging voor de tuin

Doordat de tuin een verlengstuk van de woning is geworden, speelt een bepaalde stijl een belangrijke rol. In de knusse overkapping wordt het nog sfeervoller met fraaie wandlampen en in de strakke tuin met bijzondere planten zijn speciale spots zeker een toevoeging voor de uitstraling van de tuin. Of wat dacht van een paar mooie grondspots om de woning uit te lichten of staande lampen om het tuinpad te verlichten?

Suslight LED verlichting voor iedere stijl en elk doel

Met dit buitenlampen label kun je de juiste verlichting vinden voor iedere stijl en elk doel. Er is nu eenmaal verschil tussen sfeer creëren of het veilige gevoel te verhogen. Bij de voor- en achterdeur van het huis kiest men meestal voor functionele buitenverlichting, net zoals bij de garage of de schuur. Toch kan ook deze functionele verlichting mooi zijn en hoeft het geen afbreuk te doen aan de sfeervolle uitstraling van de tuin.

Creëer extra veiligheid

Ook als het gaat om veilig in het donker in de tuin te lopen, is functionele verlichting belangrijk. Een tuinpad wat verlicht is, ziet er niet alleen aantrekkelijk uit maar zorgt ook voor minder ongelukken. De buitenverlichting van dit merk die voor dit doel is ontworpen, zijn vaak echte eyecatchers door het fraaie klassieke of moderne ontwerp. Een goed ontworpen lichtplan bouwt men op vanuit het S.V.P. (Sfeer, Veiligheid, Preventie).

Duurzame verlichting

Ook wandlampen zorgen op alle vlakken voor de finishing touch. De buitenlampen zijn waterdicht, dus gaan op plekken jarenlang mee. Ze staan niet alleen mooi onder de overkapping, maar ook aan de schutting of aan het huis. Daarbij zijn de meeste lampen van Suslight zo ontworpen dat ze wel zorgen voor een krachtige lichtbron, maar niet voor een hinderlijke verblinding.

Breng een accent aan

Ledbuitenspots zijn een toevoeging voor iedere tuin. Ook deze verlichting is zo ontworpen dat ze geen storende factor in de tuin zijn maar perfect aansluiten op hun omgeving. Ze bieden onbeperkte mogelijkheden om bepaalde punten te accentueren, bijvoorbeeld bepaalde bomen, de rand van het pad of het huis. Doordat deze fabrikant het 24V Quick-Safe Connect Systeem heeft, zijn grotere afstanden en hogere vermogens op een lage veilige stroom mogelijk.

De vele mogelijkheden

De grondspots zijn dankzij het lage profiel ook nog eens perfect weg te werken. Grootse verlichting voor kleine én grote accenten. De grondspots kunnen zelfs in een oprit geplaatst worden door een maximale directe belasting van 2.500 kilogram. Maar ze kunnen ook worden gebruikt als vlonderspots of padverlichting.

Voor iedere plek de juiste verlichting

Hoogteverschillen in een tuin, bijvoorbeeld door traptreden kunnen in het donker nog weleens gevaarlijk zijn. Met de Small Sun + Cover is dit niet meer aan de orde. Buiten het feit dat het diffuse licht er schitterend uitziet, zorgt het ook voor extra veiligheid. Door het ruime assortiment van dit merk kan er dus voor iedere situatie de juiste verlichting worden gekozen.

Meer informatie over Suslight

Wil jij meer informatie over de Suslight verlichting? Download het Suslight Magazine of neem vrijblijvend contact met ons op. Ook de prijslijst van deze verlichting is te downloaden op de website. Met de juiste verlichting krijgt jouw buitenplek zoveel meerwaarde op het gebied van sfeer en veiligheid. De fraaie ontwerpen van dit label dragen hier zeker aan bij.